web
analytics

Uitvaartbedankje

Passend uitvaartbedankje

Voor originele en waardevolle uitvaartbedankjes bent u bij Memoriae aan het juiste adres. Wie is er nu niet blij met een bedankje? Gewoon zomaar een leuk weggevertje. Of het nu een kaarsje, bloemzaadjes of een kaart met een mooie afbeelding is, dit gebaar doet altijd goed. Steun van mensen is onmisbaar als er iemand is overleden. Het verdriet delen is nodig. Wat is het dan mooi om mensen hiervoor te bedanken. Natuurlijk kan dat met woorden of met een dankbare blik. Toch is het leuk om ook te kiezen voor mooie uitvaartbedankjes. 


Kaarslicht past bij uitvaartbedankjes

Zoekt u bedankjes voor uitvaart? Wilt u deze uitdelen na de afscheidsbijeenkomst? Op onze website ziet u verschillende mogelijkheden. Vaak kiezen mensen voor de zogenaamde troostzakdoekjes. Uiteraard zijn deze heel passend als bedankje voor de uitvaart. Erg mooi zijn ook de kaarsjes. Een kaars is een teken van warmte, licht en aandacht. Licht in deze donkere tijd. Warmte als het even koud voelt door het gemis. Aandacht als mensen zich nu soms alleen voelen. De kaarsjes kunnen goed worden uitgedeeld na de uitvaart. Het is niet nodig dat u ze allemaal persoonlijk overhandigt. Al kan dit natuurlijk wel. We zien ook vaak dat mensen een paar mandjes klaarzetten en dat de gasten dan na afloop een kaarsje mogen pakken. 


Troostende bedankjes voor uitvaart

Als u als uitvaartbedankje voor het kaarsje kiest, kunt u daar nog een mooi moment aan verbinden. Vraag aan alle ontvangers van het bedankje of ze op hetzelfde moment het kaarsje willen aansteken. Soms vragen mensen ook of de ontvangers hiervan een foto willen maken. Deze kan dan worden doorgestuurd. Wat een warmte gaat er uit van zoveel kaarsjes bij elkaar. U kunt op het bedankje uiteraard uw eigen persoonlijke tekst gebruiken. Ook is er alle ruimte voor een eigen ontwerp. Laat ons gerust even weten wat uw persoonlijke wensen zijn. De waardering van memoriae.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 73 reviews.