web
analytics

Snoepbedankje

Een snoep bedankje voor na de uitvaart

Zoekt u naar een origineel bedankje? Wilt u graag al die lieve mensen die u in deze tijd van verdriet steunen een kleine attentie overhandigen? Memoriae ontwerpt graag samen met u een passend bedankje. Wilt u de bedankjes na de uitvaart uitdelen? Of stuurt u het bedankje op een later moment op? U bestelt ze snel en eenvoudig via onze website. Wij realiseren ons dat een bedankje een kleine attentie is, maar daarom zeker niet onbelangrijk. Juist de aandacht voor elkaar is in deze periode waardevol. Graag realiseren we daarom, samen met u, een waardevol bedankje.  


Originele snoep bedankjes

Bij ons kunt u terecht voor veel verschillende bedankkaartjes. Kijk op onze website naar de diverse mogelijkheden. We zien regelmatig dat mensen kiezen voor een zogenaamd troostzakdoekje. Deze zijn heel toepasselijk als er veel rouw en verdriet is. Mooi zijn ook de kaarsjes die u kunt uitdelen als bedankje. Juist een kaars geeft licht en warmte. Dat kan heel welkom zijn in deze donkere periode. Wat denkt u bijvoorbeeld ook van een snoep bedankje? Dit geschenk valt zeker niet alleen bij kinderen in de smaak. Tijdens het opeten van het lekkers kan er nog met liefde worden teruggedacht aan de persoon die er niet meer is.  


Online snoep bedankjes bestellen

U wilt graag snoep bedankjes uitdelen aan de gasten? Het is mogelijk om na de plechtigheid een paar mandjes klaar te zetten en te vertellen dat iedereen een snoepbedankje mag pakken. Of misschien zijn er een aantal kinderen die het leuk vinden om deze originele bedankjes uit te delen en te overhandigen. Wilt u de attentie combineren met een eigen ontwerp? Neem gerust even contact met ons op. U kunt zowel aan de voorkant als aan de achterkant een eigen tekst en/of afbeelding aanbrengen. Is er een product met een vaste afbeelding dat u aanspreekt? U mag dan uiteraard nog zelf een persoonlijke tekst aanleveren. Als u rouwbedankjes bij ons bestelt, zorgen wij altijd voor een kortere leveringstijd. We staan graag voor u klaar.  
De waardering van memoriae.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 73 reviews.