web
analytics

Dankbetuiging

Een dankbetuiging na de uitvaart

U zoekt naar passende en originele dankbetuigingen? U kunt dan goed terecht bij Memoriae. Verwacht u lieve gasten bij de uitvaart of de afscheidsbijeenkomst? Het is niet genoeg te waarderen dat deze mensen met u meeleven. Ook voor de uitvaart ontvangt u misschien al veel steun van kennissen, vrienden, familie en bekenden. Het is mooi om dan na de plechtigheid een attentie uit te delen. Natuurlijk kunt u mensen ook met een woord of een gebaar bedanken. Iets tastbaars is echter ook altijd mooi. Er is veel keus als het gaat om dankbetuigingen. Bij Memoriae is er ook alle ruimte voor uw persoonlijke voorkeur. Zowel als het gaat om het ontwerp als om de tekst. Misschien wilt u graag een mooie foto gebruiken voor de dankbetuiging. Heeft u vragen, neem dan zeker contact met ons op. 


Ruim assortiment dankbetuigingen

Een betuiging van dank voor de prachtige bloemen, de lieve woorden en de mooie kaartjes. Dat is wat u zoekt? Kijk dan zeker eens rond bij ons ruime assortiment. Zo weet u zeker dat u niemand vergeet te bedanken. U zet desnoods een paar mandjes met dankbetuigingen klaar en u vertelt dat iedereen er een mag pakken. Kiest u bijvoorbeeld voor bloemzaadjes, dan weet u ook nog eens zeker dat zowel u als de overledene nooit vergeten zal worden. Zag u een mooi kaartje in onze shop? U mag de tekst naar eigen voorkeur invullen. Wij rekenen hiervoor geen bijkomende kosten. 


Snelle productie van kaartjes voor betuiging dank

U wilt de dankbetuiging al op korte termijn uitdelen? Dat kan als u ze bij ons bestelt. Wij zorgen voor een snelle productie en levering. Wij doen altijd ons uiterste best om de dankbetuiging zo snel mogelijk bij u af te leveren. Uiteraard zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit van het bedankje. U kunt daarin helemaal op ons vertrouwen. Al meer dan 5 jaar zijn wij uw ideale partner als het gaat om waardevolle en persoonlijke bedankjes. De standaard verzending is ongeveer 5 dagen. Gaat het om rouwkaartjes, bedankjes na de uitvaart of een ander artikel dat spoed vereist? Dan wijken wij van de standaard levertijd af. Vaak zijn de bedankjes dan al met 2 werkdagen bij u thuis. Wilt u de bestelling heel graag op een bepaalde datum ontvangen, dan adviseren we u om even contact met ons op te nemen. De waardering van memoriae.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 73 reviews.