web
analytics

KAARS BEDANKJE

KAARS BEDANKJE

De grote kracht van het kleine bedankje.

Kleine bedankjes hebben vaak een grotere invloed dan veel mensen denken. Groot is vaak overdone en overdreven, aandacht en respect  zit vaak in de kleine bedankjes. De grote vreugde om de kleine dingen, is het kleine geheim van het grote geluk. Het laat mensen niet ongemakkelijk voelen. Het  geeft uw relaties niet het  gevoel dat de prijs te hoog is. Dat grote geschenk moet ergens van betaald worden. Het krijgen van een kleine attentie heeft veel impact. Het gaat erom dat u de ander aandacht geeft. U laat zien dat de ander belangrijk is. Het  geeft de mogelijkheid om een grote groep mensen te bereiken. Memoriae is gespecialiseerd in kleine presentjes. Weggevertjes die betaalbaar zijn. Simpele geschenkjes die verrassen. Groene groeiende cadeautjes die langer blijven staan. De kracht van het kleine bedankje.

Memoriae begrijpt de waarde van een klein bedankje. Zoals deze bedankjes met een klein kaarsje. Het kaarsje als teken van aandacht, van warmte, van licht.........  U kunt een geheel eigen ontwerp maken, of gebruik maken van voorbedrukte kaartjes. Uw persoonlijke boodschap of tekst is altijd mogelijk. Wij maken een digitale proefdruk voor u en blijven met u overleggen tot het ontwerp helemaal naar wens is.


Tips voor gebruik tijdens een dienst:
--
De Kaars bedankjes zijn wat moeilijker te hanteren dan de traditionele herinneringsprentjes.
U kunt bijvoorbeeld een of twee manden of schalen klaarzetten. U kunt ze dan uitdelen vanuit deze schalen of manden, of de gasten het Kaars bedankje er zelf laten uithalen.

--Tijdens de dienst kunt u vertellen dat de gasten na afloop een kaarsje ontvangen.
U kunt dan vragen of ze die avond, thuis, die kaarsje aansteken en een foto naar de familie appen. Zo weet de familie dat veel mensen op dat moment aan hen denken.

--U kunt aan de gasten vragen dat wanneer ze het kaarsje aansteken (die avond of in de toekomst) ze een foto willen maken en deze naar de familie appen of sturen. De familie ontvangt dan nog lange tijd foto's van het kaarsje en dan weten ze dat er aan hen gedacht wordt.Kaars bedankje        EIGEN ONTWERP

Kaars bedankje EIGEN ONTWERP

Bedankje met een kaarsje naar keuze en volgens eigen ontwerpU kunt dit voorbeeld zien als leeg. U ..

€0,79

Passende enveloppen

Passende enveloppen

Passend envelopje, 100 gram, wit met klepsluiting voor een mooiere afwerking van al onze artikelen.&..

€0,15

Passende geadresseerde enveloppen

Passende geadresseerde enveloppen

Passend geadresseerde envelopje, 100 gram, 114 mm bij 162 mm, wit met klepsluiting voor een mooiere ..

€0,25

Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3
De waardering van memoriae.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 73 reviews.